Kaj je certifikat bonitetne odličnosti?

Certifikat bonitetne odličnosti mednarodne bonitetne hiše CompanyWall, ki ima največjo bazo poslovnih podatkov v Sloveniji in regiji. Zahvaljujoč njej ima desetine tisoč strank, ki so izpolnile pogoje in si prislužile to prestižno potrdilo o uspešnem in varnem poslovanju.

CompanyWall ima dolgo tradicijo podeljevanja certifikatov bonitetne odličnosti in poslujemo na vseh trgih v regiji(Slovenija, Srbija, Hrvaška, Črna gora, Bosna in Hercegovina). Izvajamo certificiranje vseh poslovnih subjektov, ki so izpolnili potrebne pogoje, na tisoče zadovoljnih strank pa potrjuje naš vodilni položaj.

Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall je uradno priznanje za dosledno in varno delovanje podjetja.
Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall business

Certifikat bonitetne odličnosti - ogledalo uspeha!

Certifikat bonitetne odličnosti je priznanje stabilnega in varnega poslovanja. Tržne raziskave kažejo, da imetniki certifikatov CompanyWall business delujejo bolj stabilno, postopoma dosegajo trajnostni uspeh in se med seboj priznavajo na nacionalni in mednarodni ravni. Podjetja, ki so imetniki certifikata, tvorijo poslovno mrežo najuspešnejših v Republiki Sloveniji in regiji ter drug ob drugem poslujejo s konkurenti iz srednjeevropskih držav.

S produkti bonitetne hiše CompanyWall business vam ni treba več samostojno urejati splošnih podatkov iz AJPES-a, zdaj so na voljo že po nekaj klikih, uporabniki pa jih dobijo obdelane in pripravljene za uporabo. S certifikatom bonitetne odličnosti dodatna preverjanja podjetja niso več potrebna, saj je potrdilo samo po sebi veljavna referenca za vrhunsko poslovanje imetnika.

Zahvaljujoč preverjeni metodologiji, na podlagi katere določamo bonitetno oceno in opravljamo certificiranje, se lahko naše stranke kadar koli zanesejo na podatke, ki jih obdelujemo.

Medtem ko večina bonitetnih agencij potrjuje podjetja na podlagi splošno dostopnih parametrov (npr. Podjetje deluje več kot eno leto brez dolga), poslovna tehnologija CompanyWall business omogoča natančno izdelavo bonitetne ocene brez da bi stranke morale same opraviti vrednotenje.

Pri dodeljevanju natančne ocene našim strankam nas vodijo merila, kot so časovno obdobje, ki ga je subjekt preživel v blokadi, davčni in drugi dolgovi, glavne in sekundarne dejavnosti ter likvidnost, razmerje dohodka v javnem in zasebnem sektorju in številna druga. Kriterije smo postavili po preizkušenih metodah največjih bonitetnih agencij, naše stranke pa dobijo natančno bonitetno in finančno poročilo, na katerega se lahko zanesejo. To poročilo je popoln portfelj, ki ga je mogoče uporabiti pri vseh poslovnih priložnostih.

Pomen certificiranja za gospodarsko strukturo Republike Slovenija

Neodvisna mednarodna bonitetna hiša CompanyWall igra pomembno vlogo pri vzpostavljanju stabilne in objektivne arhitekture finančnih podatkov v Sloveniji. Priljubljenost bonitetnega ocenjevanja temelji na preprostosti - predstavlja množico obdelanih podatkov z enim samim simbolom.

Certifikacija in bonitetno poročilo prispevajo k razvoju finančnega trga v državi in so pomembna za lažjo orientacijo in določitev natančnejšega finančnega stanja v državi. Vlagateljem tudi pomagajo, da imajo objektivnejši pogled na stabilne in negotove tuje gospodarske strukture v državi.

Podjetja pa tudi državne institucije, se vedno bolj zanašajo na podatke, bonitetne ocene in certificiranje, ki jih za njih izvaja CompanyWall in pomen naše bonitetne hiše je še povečan s pojavom velikega števila kreditnih derivatov in finančnih produktov, ki so odvisni od finančnih zmožnosti partnerjev in verjetnosti neplačila.

CompanyWall METODOLOGIJA

Vsaka analitična kategorija v okviru metodologije je obravnavana na podlagi predložitve dokumentacije, ki jo pripravijo finančni strokovnjaki, da bi končno bonitetno oceno dosegli z glasovanjem.

Čeprav so zbrani finančni podatki v veliki meri odvisni od stopnje, na kateri stranka sodeluje z bonitetno hišo, metodologija vključuje širok postopek, s čimer je zagotovljena celovita analiza.

CompanyWall "Know-how" je intelektualna lastnina bonitetne hiše CompanyWall.

Metodologija CompanyWall na kratko vključuje:

Statična ocena določena na podlagi kazalnikov uspešnosti in kazalnikov likvidnosti iz letnega poročila.

Dinamična ocena je spremenljiva vrednost, na katero vplivajo variabilni faktorji, kot so:

  • Časovno obdobje, ki ga je subjekt preživel v blokadi
  • Število in rezultat sodnih postopkov, v katerih je subjekt udeležen
  • Davčni in drugi dolgovi
  • Pretežna in vzporedna dejavnost
  • Likvidnost
  • Delež prihodkov v javnem in zasebnem sektorju
Metodologija na osnovi katere se računa bonitetna ocena določi bonitetna komisija, sestavljena iz strokovnjakov ustreznih ekonomskih področij.

Kristalna plaketa - Zlata bonitetna odličnost

Naša "Kristal plaketa" je prepoznaven in prestižen simbol uspeha in zanesljivosti podjetja v poslovnem svetu. Ta mednarodno priznana blagovna znamka zlate bonitetne odličnosti krasi le 3,6% podjetij, ki jim je uspelo doseči in, kar je veliko težje, ohraniti najvišje bonitetne ocene na podlagi doseženih rezultatov v zadnjih treh letih. Plaketa je narejena iz najkvalitetnejšega kristala, ima popolno gravuro, estetiko in oblikovanje.

Regionalni finančni informator ponuja široko paleto informacij o več deset tisoč poslovnih subjektih iz celotne regije, v Srbiji, na Hrvaškem, v Sloveniji, Črni gori ter Bosni in Hercegovini. Jasni in zanesljivo obdelani finančni podatki, kot so podatki o blokadah, nepremičninah v lasti podjetij, lastniški strukturi vaših partnerjev in strank, sodnih postopkih in še veliko več, so zdaj le en klik stran od vas. Širjenje sodelovanja na sosednje države in podatki o poslovanju podjetij iz regije še nikoli niso bili bližje. Z našimi pametnimi podatki boste vzpostavili učinkovitejši sistem upravljanja in tako zaznali in zmanjšali potencialna tveganja, izboljšali svoje poslovanje z uporabo zanesljivega vira informacij in spoznali trenutne in potencialne sodelavce ter konkurenco.

Certifikati bonitetne izvrsnosti CompanyWall business

CompanyWall DIZAJN

CompanyWall pečati - več kot pristna vizualna identiteta

Skladno s pravili največjih svetovnih bonitetnih agencij se bonitetne ocene poslovnih subjektov določajo od najnižje CCC do najvišje AAA. Bonitetne agencije podeljujejo certifikate bonitetne odličnosti podjetjem, ki so dosegla uspeh, odražen v ocenah od A+ do AAA. Zgodi pa se, da številne bonitetne agencije ne izpolnjujejo posebnega namena bonitetnega ocenjevanja in zaradi neoriginalne zasnove ne dosegajo učinka prepoznavne vizualne identitete na trgu.

Prepoznavne grafične rešitve CompanyWall izstopajo z edinstvenim dizajnom, ki omogoča hitro in enostavno prepoznavanje verodostojne blagovne znamke in zanesljive bonitetne hiše. Pečati AAA, AA+ in A+ so zaščitni znak našega poslovanja, ki ga ščiti Urad za intelektualno lastnino. Izvirno oblikovanje bonitetne ocene omogoča hitro prepoznavanje in razlikuje CompanyWall od drugih bonitetnih hiš. Pečati CompanyWall označujejo našo vizualno identiteto in simbolizirajo dolgoročno zanesljivo delovanje našega hiše. S konkurenčno ponudbo in pristnim dizajnom smo na slovenskem trgu uvedli nove standarde finančne analize.

CompanyWall in intelektualna lastnina

V pristojnih državnih in mednarodnih institucijah: Uradu RS za intelektualno lastnino in EUIPO (Urad Evropske unije za intelektualno lastnino) je CompanyWall zakonsko zaščitil svojo intelektualno lastnino. Avtorske pravice za pečat CompanyWall ščitijo našo blagovno znamko pred nepooblaščeno uporabo.

Z zaščito naših grafičnih rešitev in intelektualne lastnine na na pečatih AAA, AA + in A +ki jih uporabljamo pri certificiranju, nismo zaščitili samo pristnega dizajna, ampak še veliko več kot to. Izvirna estetika je le sredstvo, s katerim lahko zlahka prepoznate preizkušeno storitev in najbolj zanesljivega pomočnika slovenskih podjetij - CompanyWall.

EUIPO

Certifikat bonitetne odličnosti pečat AAA

Certifikat bonitetne odličnosti pečat AA+

Certifikat bonitetne odličnosti pečat A+

CompanyWall zadovoljne stranke

Bonitetno odličnost so prejela samo podjetja, ki izpolnjujejo visoke standarde poslovne etike in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv poslovni partner, ki si zasluži pozornost in zaupanje, nekatera med njimi so voditelji slovenskega poslovnega okolja: Slovenske železnice, Merkur, Spar, OMW, Energetika Ljubljana ...

CompanyWall business podeljuje certifikat bonitetne odličnosti poslovnim subjektom, ki so bili ocenjeni z najvišjimi bonitetnimi ocenami AAA, AA+ in A+.

Bonitetna ocena AAA Bonitetna ocena AA+ Bonitetna ocena A

Certifikat bonitetne odličnost in in-house poslovanje

CompanyWall business je na ravni posameznika in potrošnika vir izjemnih poslovnih informacij, ki strankam zagotavlja najboljše rešitve pri izpolnjevanju zahtev sodobnega trga. Najpomembnejša storitev CompanyWall business je certificiranje najuspešnejših podjetij. Bonitetna poročila so v veliko pomoč vsem našim strankam za hitro in zanesljivo odločitev o sklenitvi partnerstev, vendar certificiranje najboljših poslovnih subjektov dvigne sodobno poslovanje na višjo raven.

Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so v samem vrhu domačega gospodarstva in stojijo ob strani najuspešnejšim mednarodnim podjetjem.

Certifikat bonitetne odličnosti odpira vrata za prodor na različne trge in olajša komunikacijo s potencialnimi strankami. Na ta način certificirana podjetja pridobijo verodostojno priznanje odgovornosti in vztrajnosti.

Na mednarodnem trgu je certifikat bonitetne odličnosti sestavni del modernega poslovanja, certificiranje v verodostojnih bonitetnih agencijah, kot je CompanyWall pa je najpomembnejša referenca uspešnega dela.

Certificirana podjetja pridobijo prednost in ugled pri izbiri partnerjev v primerjavi z drugimi podjetji.
Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Nabor standardiziranih podatkov, ki vključuje celotno poslovanje subjekta

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Finančni informator

Vpogled v popolne finančne podatke podjetja, na podlagi katerih ločite zanesljive od nezanesljivih partnerjev

Bonitetno poročilo CompanyWall

Bonitetno poročilo

Enostaven in natančen vpogled v najpomembnejše podatke o poslovanju podjetja

Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall business

Certifikat bonitetne odličnosti

Potrdilo bonitetne hiše CompanyWall o uspešnoti podjetja in njegovem varnem poslovanju