CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI


Vsako podjetje, ki na podlagi zanesljivega, stabilnega in uspešnega poslovanja pridobi eno od najboljših bonitetnih ocen, se lahko pohvali tudi s certifikatom bonitetne odličnosti.

Certifikat bonitetne odličnosti bo obstoječim ali bodočim poslovnim partnerjem, dobaviteljem, sodelavcem vlil še večje zaupanje v vas. In tako je tudi prav, saj ste si veljavo v poslovnem svetu pridobili z dobrim, poštenim in zanesljivim delom.

V tujini je imeti certifikat bonitetne odličnosti že stalna praksa, pozitivne izkušnje pa ima tudi vse več slovenskih podjetij, ki danes suvereno zasledujejo svoje nove in višje poslovne cilje.

Certifikat bonitetne odličnosti je dokument, s katerim izkazujete svojo odlično bonitetno oceno in vam bo pomagal pri pridobivanju novih strank in poslov ter vas tudi v prihodnje motiviral, da ostajate nad konkurenco in iščete nove, boljše poslovne priložnosti.

Certifikat bonitetne odličnosti je priznanje bonitetne hiše CompanyWall, s katerim podjetja potrjujejo svojo uspešnost, stabilnost in zanesljivost v poslovanju.

Raziskave analitikov kažejo, da podjetja, ki imajo certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall, poslujejo bolj stabilno, dosegajo dolgoročne poslovne uspehe in se kot taka prepoznavajo na trgu, tako domačem kot mednarodnem.

Podjetja, ki so imetniki certifikata, ustvarjajo poslovno mrežo najboljših na ozemlju Slovenije in sodelujejo z najuspešnejšimi evropskimi partnerji.

Preden so bonitetne hiše omogočile hiter pregled bonitetnih informacij oziroma poročil in ocen, je moralo vsako podjetje »ročno« poiskati in analizirati poslovanje poslovnih subjektov, ki so jih zanimali. S storitvami bonitetnih hiš kot je CompanyWall pa to ni več zamudno opravilo, pač pa so informacije dostopne z le nekaj kliki in ker so že predhodno obdelane za uporabo, je proces preverjanja podjetij maksimalno časovno in finančno optimiziran.

S certifikatom bonitetne odličnosti pa podjetje dobi še več. Dodatna preverjanja sploh niso potrebna, saj je certifikat bonitetne odličnosti sam po sebi zanesljiva referenca oziroma potrdilo vrhunskega poslovanja prejemnika.

Zahvaljujoč preizkušeni in zanesljivi metodologiji, na podlagi katere določamo bonitetne ocene in izvajamo certificiranje, naše stranke vedno vedo, da se lahko zanesejo na podatke, ki jih nudimo, in da je certifikat CompanyWall najboljša potrditev kvalitetnega poslovanja v Sloveniji.

CompanyWall pri certificranju sledi natančno določenim kriterijem, ki omogočajo zanesljiv izračun bonitetne ocene z natančno interpretacijo le te.

Zaradi meril, kot je čas, ko je imel poslovni subjekt blokiran/-e račune, davčni in drugi dolgovi, glavna in sekundarna dejavnost ter likvidnost, razmerje prihodkov v javnem in zasebnem sektorju ter številni drugi, ki smo jih vključili s preizkušenimi metodami za izračun bonitetne ocene, ki jih uporabljajo največje bonitetne agencije, stranke dobijo natančno oceno in finančno poročilo, na katerega se lahko zanesejo.

Metodologija, ki jo uporabljamo za certificiranje najuspešnejših poslovnih subjektov, temelji na analizi makroekonomskih in političnih dejavnikov ter notranjega in zunanjega okolja, v katerem poslovni subjekt deluje. Del naše metodologije, po kateri izračunamo bonitetno oceno in za enako bonitetno oceno izdamo certifikat bonitetne odličnosti, je javno dostopen in si ga lahko ogledate tukaj:

METODOLOGIJA

Drugi del, ki je na področju varstva intelektualne lastnine bolj znan kot "know-how", predstavlja poslovno skrivnost oz. informacije, ki so v lasti podjetja CompanyWall.

 


 

Certifikat bonitetne odličnosti dosežejo le podjetja, ki izpolnjujejo visoke standarde poslovne etike, dolgoročno korektno poslujejo in dokazujejo, da so zanesljiv, zaupanja vreden poslovni partner. Med njimi so tudi večja slovenska podjetja: MERKUR, SPAR SLOVENIJA, SLOVENSKE ŽELEZNICE, MERKUR, OMV SLOVENIJA in ostali.

CompanyWall certifikat bonitetne odličnosti podeli poslovnim subjektom, ki prejmejo najboljše bonitetne ocene AAA, AA+ ali A+.

Podjetja s certifikatom bonitetne odličnosti pridobijo ugled in prednost pri izbiri. Imetniki certifikatov bonitetne odličnosti so v samem vrhu domačega gospodarstva in so prisotni tudi poleg uspešnih mednarodnih podjetij.

AAA 

Izjemna sposobnost za izvrševanje finančnih obveznosti.

AA+ 

Zelo visoka sposobnost izvrševanja finančnih obveznosti.

A+ 

Visoka sposobnost izvrševanja finančnih obveznosti.

 


 

CompanyWall je vir poslovnih informacij, ki strankam zagotavljajo odločanje o najbolj optimalnih poslovnih rešitvah in izpolnjevanje zahtev sodobnega trga. Najpomembnejša storitev, ki jo CompanyWall zagotavlja pa je certificiranje najuspešnejših podjetij. Čeprav so bonitetna poročila našim strankam v veliko pomoč pri hitrejšem in uspešnejšem vzpostavljanju poslovnih partnerstev, smo s certifikatom bonitetne odličnosti sodobno poslovanje dvignili na novo raven.

Certifikat bonitetne odličnosti odpira vrata na različne trge in omogoča lažjo komunikacijo s potencialnimi strankami. Podjetja s certifikatom pridobijo verodostojno priznanje za odgovorno in trajnostno poslovanje.

Na mednarodnem trgu je certifikat bonitetne odličnosti sestavni del sodobnega poslovanja, certificiranje pri bonitetni hiši CompanyWall, pa je kredibilno in odlično priporočilo.

 

Kako pomembno je certifiticanje za ekonomsko strukturo Slovenije?

Neodvisna bonitetna hiša CompanyWall ima pomembno vlogo pri vzpostavljanju stabilnega in objektivnega finančnega okolja v Sloveniji. Razlog za priljubljenost bonitetnega ocenjevanja je preprost. Številne obdelane podatke predstavlja en sam znak oz. simbol – bonitetna ocena, ki omogoča jasno in točno ter najhitrejšo interpretacijo. Bonitetne ocene, certifikat bonitetne odličnosti in bonitetna poročila prispevajo k razvoju finančnih trgov v državi in so pomembna za lažjo orientacijo in določanje natančnejšega finančnega stanja v državi. Vlagateljem so v veliko pomoč, da objektivneje vidijo stabilne ali negotove gospodarske subjekte v državi.

 


 

CompanyWall pečati – prepoznavna vizualna identiteta na trgu 

Skladno z delovanjem največjih bonitetnih agencij na svetu se bonitetne ocene za poslovne subjekte določajo od najnižje CCC do najvišje AAA. Bonitetne hiše certifikate izdajo podjetjem, ki so v bonitetnih razredih od A+ do AAA. Vendar številne bonitetne agencije procesa bonitetna ocenjevanja oziroma certificiranja ne izpolnjujejo v celoti in zaradi tega tudi ne morejo ustvariti originalnega oblikovanja bonitetnih znakov, posledično pa tudi ne prepoznavne vizualne identitete na trgu.

Tu CompanyWall izstopa z edinstvenim oblikovanjem pečatov z bonitenimi ocenami, ki nam omogočajo, da nas stranke hitro in enostavno prepoznajo kot verodostojno blagovno znamko in zaupanja vredno bonitetno hišo. 

S klikom na povezavo lahko preverite zaščitene znake naše bonitetne hiše:

Urad republike za intelektualno lastnino

Zlatna bonitetna odličnost se dodeljuje podjetjem katera že več kot tri leta poslujejo z eno najboljših bonitetnih ocen.

Zlata bonitetna odličnost potrjuje da je podjetje eno od najbolj zanesljivih slovenskih podjetij. Pomaga vam, da vas razlikujejo od konkurence, ter potrjuje dolgoročno finančno stabilnost, kvalitetno politiko poslovanja ter čvrste poslovne temelje.

Companywall Business plaketa zlate bonitetne odličnosti je najvišje in najredkešje priznanje s katerim podjetje dokazuje potencialnim poslovnim partnerjem, sodelavcem in konkurenci, da so odgovorno in kvalitetno vodeno podjetje.

Stekleno plaketo zlate bonitetne odličnosti Companywall Business se dodeljuje najboljšim v vseh vejah poslovanja. Plaketa je simbol kontinuiranega poslovanja, odgovornega dela in odlične poslovne politike katero podjetje osvaja tri leta zapored.

Plaketa je oblikovana prepoznavno, z zlato ploščico na kateri je izpisano ime podjetja kateri pripada. Tu so tudi logotip Companywall Business, ene največjih bonitetnih hiš v regiji kot pa tudi priznanje za največji poslovni uspeh kadar govorimo o bonitetni oceni.


Oglejte si, kaj zadovoljni prejemniki certifikata bonitetne odličnosti pravijo o nas in kako so priznanje izpostavili:


ŠTEFAN PINTAR, S.P.


ŠTEFAN PINTAR, S.P.


RENATO HOŽIČ S.P.: ELEKTROMEHANIKA - IZDELOVANJE GRELCEV


RENATO HOŽIČ S.P.: ELEKTROMEHANIKA - IZDELOVANJE GRELCEV


VID d.o.o.


VID d.o.o.


KOBE INŽENIRING d.o.o.


KOBE INŽENIRING d.o.o.


MATEVŽ RIBNIKAR S.P.


MATEVŽ RIBNIKAR S.P.


SOP TRBOVLJE d.o.o.


SOP TRBOVLJE d.o.o.


ELOKSIRANJE B&M d.o.o.


ELOKSIRANJE B&M d.o.o.


RAJMAX d.o.o.


RAJMAX d.o.o.