Kdo je CompanyWall business?

CompanyWall doo je renomirana bonitetna hiša, ustanovljena leta 2007 s ciljem, da podjetjem pomaga izboljšati poslovanje in omogoči iskanje ter povezovanje z novimi strankami.

Poleg tega se ukvarja s preverjanjem poslovnih potreb in likvidnosti, pa tudi z izboljšanjem učinkovitosti poslovanja z analizo finančnih podatkov in številnih drugih ekonomskih dejavnikov. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami vsak dan obogatimo uspehe na štirih različnih evropskih trgih.

CompanyWall business zemljevid poslovanja

Kaj dela CompanyWall?

Zavedamo se velikega pomena in neprecenljive vrednosti preverjenih informacij, s katerimi so poslovni subjekti obveščeni o trenutnih lokalnih in svetovnih dogodkih ter trendih v sodobnem poslovanju. Po dolgoletnih izkušnjah natančno vemo, kaj potrebuje sodobno podjetje, ki želi zagotoviti pregledno in varno poslovanje.

CompanyWall je pionir mreženja in vzpostavljanja poslovnih povezav med domačimi in tujimi podjetji.

CompanyWall – finančni informator

Zavedamo se, da povečana transparentnost posledično pa varnejše poslovanja oziroma zmanjšana poslovna tveganja na minimum, pospešuje napredek gospodarstva v državi in regiji. Zanesljive informacije so danes eden najpomembnejših dejavnikov uspešnega poslovanja in zato je naše poslanstvo, da dostop do njih omogočimo čim večjemu številu naših strank.

Izkušnje in predlogi naših uporabnikov so nam zelo pomembni. Zato v podjetju CompanyWall d.o.o. verjamemo v našo skupno prihodnost, v kateri bomo s finančnim informatorjem CompanyWall Business skupaj rasli, razvijali in potrjevali svojo vlogo pri izboljšanju poslovnih in naložbenih strategij na domačem trgu.

Naša naloga je, da vam z natančnimi in preverjenimi informacijami pomagamo sprejeti pravo odločitev o zanesljivosti prihodnjega sodelovanja. CompanyWall Business finančni informator

Certifikat bonitetne odličnosti

Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall je uradno potrdilo naše bonitetne hiše, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo stroge ekonomske in finančne kriterije.

Le na podlagi bonitetne ocene, ki je izračunana s posebno metodologijo in analizo finančnega poročila ter številnih drugih dejavnikov, lahko dobite pisno priznanje, ki priča o visokem položaju na trgu.

Evalvacijo bonitet opravlja skupina ekonomskih strokovnjakov na podlagi uradnih podatkov o oceni kreditne sposobnosti, analize denarnih tokov (cash flow), analize stanja in gibanja dohodka ter strukture sredstev in kapitala ter drugih finančnih in ekonomskih elementov. Te informacije so naši bonitetni hiši na voljo na podlagi odločbe, ki opredeljuje sodelovanje družbe CompanyWall z Agencijo RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES). Sodelovanje uspešno izvajamo že leta.

Podjetje s certifikatom povečuje svojo verodostojnost na trgu in z njim potrjuje dolgoletno sistematično in kakovostno delo, s čimer si zagotavlja prednost pri izbiri pred konkurenco. Hkrati s tem certifikatom strankam in partnerjem potrjuje varnost svojega poslovanja s finančnega in gospodarskega vidika.

Certifikat bonitetne odličnosti

CompanyWall certifikat bonitetne odličnosti je uradno potrdilo stabilnega in varnega poslovanja podjetja.

CompanyWall business certifikat bonitetne odličnosti

Poslanstvo CompanyWall business

Z našimi strankami gradimo in vzdržujemo dolgoročno sodelovanje s ponudbo edinstvenih storitev, prilagojenih posameznim zahtevam. S storitvami vrhunske kakovosti, razpoložljivostjo in zanesljivostjo vzbujamo varnost in zaupanje. Vsem uporabnikom, sodelavcem in poslovnim partnerjem pristopamo previdno in spoštljivo.

Prizadevamo si, da bi zadovoljili njihove specifične potrebe, ker tako vsi napredujemo. Sprejemamo osebno odgovornost in si vedno prizadevamo biti drugačni, boljši in spodbujati napredek. Smo lojalni, iskreni in neposredni za naše stranke in partnerje.

Poslanstvo podjetja CompanyWall je, da z uporabo sodobnih metod pomaga strankam, da povečajo intelektualni kapital, rezultate, dobičkonosnost, likvidnost in poslovno produktivnost.

Vizija CompanyWall business

Cilj ni le vpeljati nove poslovne navade in trende, temveč jih tudi predvideti in ustvariti.

CompanyWall je pripravljen na poslovne izzive prihodnosti in zagotavlja vpogled v podatke vaših strank, sodelavcev in poslovnih partnerjev po konkurenčni ceni in brez omejitev uporabe.

Vizija platforme CompanyWall Business je aktivno sodelovanje pri izboljšanju trga v Sloveniji in postavljanje višjih standardov na področju poslovanja, trgovine in naložb.

CompanyWall produkti

Naša naloga je, da vam pomagamo pri pravilni odločitvi pri izbiri s točnimi in preverjenimi informacijami o zanesljivosti bodočega sodelovanja. Informacije o bonitetni oceni, sodnih postopkih, poslovnem okolju in stabilnosti so vam zdaj na voljo na enostaven, jasen in zanesljiv način z vpogledom v obdelane finančne podatke vseh, ki poslujejo na slovenskem trgu.

Za razliko od ponudbe konkurentov se naša storitev ne podaljšuje samodejno in tehnična podpora je popolnoma brezplačna. Dostop je omogočen trem uporabnikom hkrati, Lista za sledenje (seznam za redno spremljanje izbranih podjetij) pa se samodejno posodablja tedensko.

Brez doplačila imate dostop do seznama vseh trenutnih javnih dražb, aktivnih stečajev in likvidacijskih postopkov, odprtih sodnih postopkov in drugih pomembnih obvestil o vaši interesni skupini, ki jih lahko oblikujete sami.

Z enostavno prijavo lahko tudi kadarkoli vidite, kdo se zanima za vaše poslovne dejavnosti in koliko ljudi pregleduje razpoložljive informacije o vašem podjetju. Vse informacije so predstavljene na preprost in jasen način in so neprecenljive za hitre poslovne odločitve z minimalnim tveganjem.

Preglejte storitve
Dostop do portala CompanyWall vam omogoča, da obogatite svoje poslovne podatke s sledenjem poslovnih aktivnosti vseh podjetij, s katerimi poslujete ali s katerimi potencialno želite vzpostaviti stike in sodelovanje.
Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Nabor standardiziranih podatkov, ki vključuje celotno poslovanje subjekta

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Finančni informator

Vpogled v popolne finančne podatke podjetja, na podlagi katerih ločite zanesljive od nezanesljivih partnerjev

Bonitetno poročilo CompanyWall

Bonitetno poročilo

Enostaven in natančen vpogled v najpomembnejše podatke o poslovanju podjetja

Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall business

Certifikat bonitetne odličnosti

Potrdilo bonitetne hiše CompanyWall o uspešnoti podjetja in njegovem varnem poslovanju