BONITETNO POROČILO


Bonitetna poročila, ki jih pripravi bonitetna hiša CompanyWall, predstavljajo natančen in zanesljiv nabor poslovnih informacij, ki so najpomembnejše pri poslovnih odločitvah. CompanyWall svojim strankam zagotavlja najobsežnejšo bazo podatkov o poslovanju poslovnih subjektov v Sloveniji, na podlagi katerih pripravlja tudi bonitetna poročila, ki jih danes koristi več tisoče aktivnih uporabnikov.

Bonitetno poročilo je finančno poročilo, ki je namenjeno predvsem tistim, ki želijo hiter in preprost ter jasen vpogled v zanesljive in najpomembnješe poslovne podatke znanega ali neznanega podjetja. Le z nekaj kliki vam omogočimo, da naložite bonitetno poročilo svojega ali drugega podjetja (strank, konkurence, dobaviteljev, potencialnih poslovnih partnerjev), v PDF formatu.

Bonitetno poročilo svojega podjetja lahko, zaradi preglednega PDF formata, enostavno preko e-pošte posredujete tudi ob ponudbah oziroma komuniciranju s poslovnimi partnerji, da jim omogočite popolnejši vpogled v vaše poslovanje.


Vsa bonitetna poročila so v slovenskem jeziku, če poslujete s tujimi podjetji, pa vam omogočamo tudi izvoz bonitetnega poročila v angleščini.

Bonitetno poročilo vključuje: 

  • Osnovne podatke poslovnega subjekta (naziv, naslov, odgovorne osebe, pravno-organizacijska oblika podjetja ...);
  • Finančne podatke (bilanca stanja, izkaz uspeha, analiza finančnega položaja podjetja, ki vsebuje podatke o učinkovitosti poslovanja, finančno ravnotežje in druge elemente);
  • Bonitetno oceno 
  • Grafično analizo finančnih podatkov

Dostop do spleta in tehnološka revolucija sta nam omogočila številne načine, kako spoznati stranke in razumeti njihovo poslovno vedenje. Če je bila včasih glavna naloga, da informacije najdemo, je danes, da se v njih ne izgubimo.   

Zato bonitetna hiša CompanyWall strankam omogoča, da prevzamejo bonitetna poročila s tem pa nadzor nad podatki, ki so jim na voljo, in da z napredno uporabo razširijo poslovanje, dosegajo poslovne cilje varno in zanesljivo ter bolj učinkovito spremljajo konkurenco.

Stranke uporabljajo bonitetna poročila, ki vsebujejo najpomembnejše ekonomske analize poslovanja in lahko z njimi enostavnejo analizirajo prihodnje korake v poslovanju.  

Bonitetna poročila podjetja CompanyWall se lahko uporabijo ne le za varnejše odločitve in analizo poslovanja konkurentov in poslovnih partnerjev v preteklem obdobju, ampak tudi za ocenjevanje prihodnjega poslovanja. Namen poročil je pospešiti širitev poslovanja in povečati optimizacijo virov.