Kaj pomenijo bonitetna poročila?

Bonitetno poročilo CompanyWall je natančen in zanesljiv spletni nabor poslovnih informacij, potrebnih za sprejemanje poslovnih odločitev na današnjem trgu. CompanyWall strankam ponuja največjo bazo poslovnih subjektov v Sloveniji in regiji (Črna gora, Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina). Naše najboljše priporočilo je več deset tisoč aktivnih strank..

Finančna poročila so namenjena vsem poslovnežem, ki želijo hiter in enostaven vpogled v zanesljive in jedrnate podatke o svojem poslovnem okolju. Z le nekaj kliki imate jasno in natančno poročilo o poslovanju vaših strank, potencialnih sodelavcev in konkurentov. Poročila vsebujejo vse, kar potrebujete, da ustvarite resnično sliko o podjetjih, ki vas zanimajo, in da z lahkoto določite, kako izboljšate svoje poslovanje.

Bonitetno poročilo dobite v PDF obliki ki predstavlja tudi vaš portfelj - nabor vseh reprezentativnih kvalifikacij vašega poslovanja, ki jih lahko predstavite svojim poslovnim partnerjem in sodelavcem.

Z našimi podatki postanite pametnejši, saj je to edina naložba ki ne more spodleteti! CompanyWall bonitetna poročila

CompanyWall pametni podatki

Bonitetno poročilo CompanyWall business vsebuje podatke, ki jih lahko razdelimo na:

  • Podatki o podjetju - ime, kontakt, upravljanje, pravna oblika, nepremičnine v lasti, aktivne hipoteke in še veliko več
  • Lastniška struktura - struktura do končnega lastnika, lastniški deleži, spremembe na časovnici
  • Finančni podatki - bilance stanja, poslovni prihodki, kratkoročne in dolgoročne obveznosti ter terjatve, analiza finančnega položaja s parametri stabilnosti, davčne obveznosti, menice in zastavne obveznosti
  • Računi in blokade - aktivni računi, čas in trajanje blokad TRR, plačila iz tujine
  • Bonitetna ocena - Trenutna bonitetna ocena je sestavljena iz statične ocene, pridobljene z združevanjem najpomembnejših kazalnikov iz letnega poročila, in dinamične ocene, ki se razlikuje glede na okolje, poslovne odločitve in okoliščine. Prikazuje uspešnost vaše interakcije z nepredvidenimi poslovnimi izzivi, tj. vašo poslovno inteligenco.
    Možnost izboljšanja bonitetne ocene oz. napredovanja v višji bonitetni razred lahko preverite s CW konzultacijami.
  • Sodni postopki - Število sporov, vloga udeleženca, vrednost spora in arhiv sodb
  • Grafički prikaz - Analiza finančnih podatkov, finančnih in poslovnih vzponov in padcev je prikazana na časovnici
  • Konkurenca - Seznam vseh podjetij, ki se ukvarjajo z isto dejavnostjo, najuspešnejših in najmanj uspešnih podjetij, ki se ukvarjajo z isto dejavnostjo v Sloveniji in regiji, ter podatki o njihovem poslovanju
CompanyWall bonitetno poročilo prikaz podatkov

CompanyWall bonitetno poročilo - prihodnost poslovanja

Bonitetno poročilo omogoča ljudem in organizacijam, da dosežejo več. Včasih so ga spremljali, da bi si zastavili cilje za prihodnost, danes pa se je osredotočenost bistveno spremenila. Stranke s kreditnimi poročili ne postavljajo več ciljev, ampak večinoma napovedujejo prihodnje korake.

Dostop do interneta in tehnološka revolucija sta nam omogočila več načinov za spoznavanje strank in razumevanje njihovega vedenja. Naša naloga je, da najdemo prave informacije, v katerih se ne izgubite

Bonitetna hiša CompanyWall je tu, da pomaga strankam, da prevzamejo nadzor nad podatki, ki jih imajo, prepoznajo prednosti in slabosti področij, ki jih raziskujejo, in s tem izboljšajo uporabo podatkov za širitev poslovanja, doseganje varnejšega sodelovanja in učinkovitejšega spremljanja konkurence.

Bonitetna poročila CompanyWall se uporabljajo ne le za varnejše odločitve in analizo poslovanja konkurentov in poslovnih partnerjev v preteklem obdobju, temveč tudi za oceno prihodnjega poslovanja. Namen teh poročil je hitrejša širitev poslovanja in maksimalna optimizacija uporabe virov.

Moderno poslovanje je pripravljeno na dramatične preobrazbe, ki jih vodijo dogodki, ki so bili pred nekaj desetletji samo v domeni zdravstvene fantastike. Dovolite, da naši algoritmi poiščejo in logično povežejo podatke za vas in da vam omogočimo takojšen dostop do informacij, ki jih je z internetnim iskanjem zelo težko ali popolnoma nemogoče najti.

Pozorno poslušamo, kako trg diha vemo, kakšne so vaše potrebe, interesi in pričakovanja. CompanyWall bonitetno poročilo USB

Bonitetna poročila in trendi za prihodnost

Da bi razumeli, kam gredo trendi, so analitiki Harvard Business Review zaprosili več kot 600 svetovnih podjetij in IT odločevalcev, da izrazijo svoje mnenje o tem, kako bo izgledalo podjetje do leta 2040. Analize kažejo, da bosta razvoj organizacijskih struktur in ustvarjanje učinkovitih timov še naprej odvisna od ljudi, prav tako tudi odločitve o uporabi najboljše tehnologije za napredek..

Poanta je med raziskavo postala jasna: poslovno okolje postaja vse bolj zapleteno in voditelji vedno bolj priznavajo, da morajo načrtovati prihodnost. Kljub pomislekom, da bi avtomatizirani sistemi lahko pustili ljudi brez zaposlitve, raziskave kažejo, da bo tehnologija navsezadnje prispevala k več novih delovnih mest. Pravzaprav mnogi verjamejo, da bo tehnologija delovala v partnerstvu z ljudmi, ki bodo prišli do pametnejših strateških odločitev z uporabo produktivne komunikacije in sodelovanja med organizacijami.

Zmanjšajte stres zaradi negotovosti in ustvarite učinkovitost s pametnimi podatki CompanyWall!
Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Nabor standardiziranih podatkov, ki vključuje celotno poslovanje subjekta

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Finančni informator

Vpogled v popolne finančne podatke podjetja, na podlagi katerih ločite zanesljive od nezanesljivih partnerjev

Bonitetno poročilo CompanyWall

Bonitetno poročilo

Enostaven in natančen vpogled v najpomembnejše podatke o poslovanju podjetja

Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall business

Certifikat bonitetne odličnosti

Potrdilo bonitetne hiše CompanyWall o uspešnoti podjetja in njegovem varnem poslovanju