KONTAKTIRAJTE NAS

Pridružite se poslovni mreži najuspešnejših in izkoristite prednosti finančnega informatorja CompanyWall business že danes!

Na voljo smo vam, če imate kakršna koli vprašanja in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

01/ 320 92 92, 070/ 574 654

info@companywall.si

TEHNIČNA PODPORA

Tehnično podporo finančnega informatorja CompanyWall business sestavlja izkušena ekipa strokovnjakov, ki nudijo zanesljive tehnične rešitve za vse probleme in situacije, s katerimi se srečujejo naše stranke.

Služba za pomoč strankam se hitro odziva na klice uporabnikov in v najkrajšem možnem času diagnosticira in odpravi težave ter reši morebitne dvome.

Podrobneje spoznajte finančni informator in njegove funkcije. Prenesite PDF dokument z navodili za uporabo TUKAJ.

 

Tehnicka podrska

Naloge finančnega informatorja CompanyWall business

CompanyWall business, najbolj zanesljiv pomočnik slovenskih podjetij, ponuja uporabnikom najbolj aktualne in najpomembnejše poslovne informacije, ki so obdelane in objavljene na pregleden način.

Poleg najosnovnejših podatkov o poslovnih subjektih, ki so dostopni vsem uporabnikom, registriranim uporabnikom ponuja tudi podrobnejše finančne, bonitetne ter ostale poslovne informacije, ki jih je mogoče hitro in enostavno najti z naprednimi možnostmi iskanja in so že obdelane tako, da je njihova nadaljnja uporaba optimalna. 

Navodila za uporabo finančnega informatorja CompanyWall business

Za registracijo kliknite na ikono uporabnika v zgornjem desnem kotu. Ko kliknete na ikono, se odpreta možnosti za prijavo ali registracijo.

Izberite »registracija« in izpolnite zahtevana polja ter kliknite REGISTRACIJA, klik vas bo vodil do izbire paketa.

Po izbiri boste prejeli e-mail s povezavo za potrditev svojega e-mail naslova.

Po prejemu vaše registracije vas bo naša služba v 24 urah kontaktirala in dokončala postopek registracije, kar vam bo omogočilo dostop do informacij v finančnem informatorju CompanyWall business.

V primeru, da želite izbrati "Simple" ali  "Basic" paket, lahko opravite plačila preko aplikacije PayPal in dostopate do podatkov takoj po plačilu.

Login image

Če ste uspešno opravili registracijo in pridobili oziroma imate veljavno uporabniško ime in geslo, se lahko prijavite finančni informator CompanyWall business.

Za prijavo kliknite na ikono uporabnika v zgornjem desnem kotu in med možnostma »prijava«

in »registracija« izberite »PRIJAVA«.

V zahtevana polja vnesti uporabniško ime in geslo.

Po uspešni prijavi se bo odprla domača stran finančnega informatorja, na kateri lahko preprosto začnete preverjanje poslovnih subjektov, dražb in na kateri imate dostop do ostalih funkcionalnosti finančnega informatorja.

Če ste pozabili geslo, na strani za prijavo kliknite »Ste pozabili geslo?« in sledite navodilom za nastanitev novega gesla.

Po uspešni prijavi v finančni informator CompanyWall business boste prišli na domačo stran portala. Prva stran je organizirana tako, da vam na enem mestu omogoča iskanje najpomembnejših informacij o poslovnih subjektih kakor tudi uporabo najbolj priljubljenih funkcionalnosti, kot so Lista za sledenje, »Kdo me je iskal« …

Na vrhu strani imate možnost hitrega iskanja. Vpišite naziv podjetja, davčno ali matično številko in kliknite na ikono povečevalnega stekla. Ob njej je tudi puščica, s klikom nanjo se vam odprejo možnosti naprednega iskanja.

Na domači strani imate tudi Listo za sledenje, seznam zadnjih iskanj, najbolj iskana podjetja, dostop do aktualnih dražb premičnin in nepremičnin in dnevno posodobljen seznam poslovnih subjektov, ki so v stečaju.

S klikom na puščico v polju za hitro iskanje se vam bo odprla možnost naprednega iskanja.

Omogoča vam, da iščete po različnih kriterijih iskanja in tako enostavno zožite rezultate iskanja.

Napredno iskanje je najbolj uporabno, če želite izvoziti podjetja z določenimi rezultati iskanja, oziroma če iščete podjetja, ki izpolnjujejo točno določene kriterije.

Pri tem ne spreglejte, da lahko sami dodate različne filtre. Izberite želen filter za še bolj poenostavite iskanje.

Ko določite vse iskalne parametre, kliknite »IŠČI« v spodnjem levu kotu iskalnega okna in si oglejte rezultate iskanja spodaj.

Če ste se v finančni informator CompanyWall business prijavili prvič, potem imate Listo za sledenje prazno. Seznam ustvarite tako, da v rezultatih iskanja ali v profilu posameznega poslovnega subjekta kliknete »SLEDI« .

Vsako podjetje, ki ga boste izbrali za sledenje, bo dodano na Listo za sledenje, ki je dostopna na domači strani in vam brez dodatnega iskanja omogoča pregled najpomembnejših informacij. Na listo za sledenje lahko dodate neomejeno število podjetij.

Lista za sledenje je povezana z vašim e-naslovom, na katerega boste v primeru kakršne koli spremembe, ki se zgodi v podjetjih na seznamu, takoj obveščeni. Obvestila po e-pošti dobite tudi, ko v finančni informator niste prijavljeni.


Obvestimo vas o vseh sodnih, registrskih in finančnih spremembah, ki se zgodijo v podjetju, kot so:

 • blokade na TRR in sprostitev blokad,
 • sodni postopki,
 • stečaji,
 • bonitetne ocene ...

Lista za sledenje je eno najpomembnejših orodij v finančnem informatorju CompanyWall business. Najpomembnejše je, da nanjo dodate svoje stalne poslovne partnerje, dobavitelje, kupce. Tako jih ne rabite dnevno preverjati, pač pa zgolj takrat, ko pride do sprememb, ki bi lahko vplivale tudi na vaše poslovanje. S pravočasnim obvestilom boste lahko ustrezno reagirali in zavarovali svoje poslovanje.

Seznam zadnjih iskanih podjetij vam omogoča, da enostavno spet najdete podjetje, ki vas zanima.

Celotno zgodovino iskanja lahko vidite v nastavitvah vašega računa. Če želite do rezultatov vseh iskanj, kliknite na svoje uporabniško ime v desnem zgornjem kotu in kliknite »Upravljanje računa«.

Help

Na seznamu najbolj iskanih podjetij so poslovni subjekti, ki jih uporabniki finančnega informatorja CompanyWall business največkrat vpišejo v iskalnik.

Funkcija »Kdo me je iskal« vam omogoča, da spremljate, kateri prijavljeni uporabniki so v finančnem informatorju CompanyWall business iskali vaše podjetje. Prav tako vam je na voljo informacija o številu neprijavljenih uporabnikov, ki so pogledali vaše podjetje.

Če uporabljate funkcijo »Kdo me je iskal«, tudi drugi registrirani uporabniki finančnega informatorja vidijo, da ste jih iskali.

V kolikor funkcije ne želite uporabljati, pokličite našo tehnično podporo, ki vam jo bo takoj izklopila. V tem primeru izgubite možnost, da bi videli, kdo je iskal vaše podjetje.

Registriranim uporabnikom finančnega informatorja CompanyWall business je na voljo vpogled v vse javne dražbe premičnin in nepremičnin v Sloveniji ter informacije o stečajih.

Seznam dražb posodabljamo dnevno. Za dražbo, ki vas zanima, lahko preverite izklicno ceno, datum dražbe in vse ostale pomembne informacije oziroma dokumente o dražbi, če so na voljo.

Z vpisom dodatnih iskalnih kriterijev lahko seznam dražb omejite na tiste, ki vas najbolj zanimajo.
Na enak način lahko preverjate tudi aktualne stečaje.

Do stečajev in dražb enostavno dostopate iz domače strani.

Z vpisom davčne, matične številke ali naziva poslovnega subjekta v iskalnik se vam bodo odprle možnosti naprednega iskanja, na dnu pa tudi rezultati iskanja.

Če iščete več poslovnih subjektov, boste natančnejše rezultate dobili, če boste dodali več kriterijev iskanja.

Klik na ime podjetja v rezultatih iskanja vas bo pripeljalo do podrobnosti izbranega podjetja.

Iskalne rezultate lahko filtrirate, in sicer tako, da vidite samo »nova podjetja«, »najbolj iskana podjetja« ali podjetja, ki so iskala vaše podjetje.

Rezultate iskanja lahko izvozite tudi v Excel tabelo z vsemi osnovnimi podatki o podjetju. To je še posebej uporabna možnost, če želite podatke uvoziti v vaš poslovni sistem ali podatke iz poslovne baze CompanyWall business nadalje analizirati oziroma kako drugače uporabiti.

Klik na naziv podjetja v rezultatih iskanja vas bo pripeljal do podrobnosti izbranega podjetja.

Na levi strani se bo prikazal meni, kjer so zbrane kategorije vseh finančnih informacij in poslovnih podatkov, ki jih CompanyWall business ponuja. 

Če v finančni informator niste registrirani imate brezplačni dostop do osnovnih podatkov, to so naziv poslovnega subjekta, davčna številka, matična številka, datum vpisa v register, dejavnost, velikost podjetja, reg. organ, poreklo kapitala. Na voljo so tudi KONTAKTNI PODATKI. 

Če ste registrirani v finančni informator CompanyWall imate v povzetku podjetja na voljo tudi razširjene poslovne informacije - bonitetno oceno, bonitetno poročilo, finančni povzetek, pregled računov in blokad, nepremičnin v lasti poslovnega subjekta ...

 

Ob kliku na izbrano podjetje boste na levi strani našli različne kategorije podatkov. Med najpomembnejšimi podatki podjetja so FINANČNI PODATKI.

Tu se nahajajo računovodski izkazi oz. letna poročila, ki jih podjetja vsako leto oddajo AJPESU.

Ti podatki so temelj izračunavanja bonitetnih ocen v bonitetni hiši CompanyWall.

Preverite lahko bilance stanja, izkaze poslovnega izida in kazalnike, v kazalnikih pa vam omogočamo tudi, da ustvarite svoj kazalnik.

V finančnem informatorju so objavljeni finančni podatki od leta 2015 naprej. 

Finančni informator CompanyWall business poleg najpomembnejših osnovnih in finančnih podatkov vsebuje tudi razne druge informacije, ki vam lahko olajšajo poslovne odločitve oziroma pomagajo najti nove poslovne priložnosti.

Med najbolj uporabnimi podatki, s katerimi se lahko zavarujete pred neplačniki ali za druge namene ocenite poslovni subjekt, so:

 • BLOKADE NA TRR,
 • SODNI POSTOPKI,
 • INSOLVENČNI POSTOPKI,
 • DAVČNE OAZE,
 • NEPREMIČNINE, KI JIH IMA V LASTI PODJETJE,
 • KONKURENČNA PODJETJA,
 • OSTALO.

Če potrebujete kakršno koli pomoč pri uporabi finančnega informatorja, vam je vsak delovni dan me 8. in 16. uro na voljo naša tehnična podpora, ki vam bo prijazno pomagala spoznati, kako enostavno in učinkovito uporabljati CompanyWall business.

V kolikor se še niste registrirali in vas zanima, kateri podatki in funkcije so na voljo ter se želite sami prepričati v enostavno uporabo finančnega informatorja CompanyWall business lahko poskusite brezplačni tridnevni demo dostop.

Zakaj potrebujete storitve in orodja finančnega informatorja CompanyWall business?

Upoštevajoč, da finančni informator CompanyWall business uporablja več tisoč uporabnikov, ki prihajajo iz najrazličnejših dejavnosti, smo ustvarili orodje za sledenje poslovnim subjektom.

Lista za sledenje je ena najpomembnejših funkcij finančnega informatorja, ki vam pomaga, da lažje in hitrejše sledite poslovnim subjektom, s katerimi sodelujete ter posledično tudi pravočasno reagirate na morebitne negativne spremembe, ki se v teh subjektih zgodijo in bi lahko pomenile škodo tudi za vaše poslovanje.

Vsa podjetja, ki vas zanimajo, imate tako zbrana na enem mestu, pri tem pa za ogled sprememb sploh ne rabite biti prijavljeni v portal, saj je Lista za sledenje povezana z vašim e-mailom in boste po njem obveščeni takoj, ko pride do kakršnih koli sprememb.

Strankam priporočamo, da na Listo za sledenje najprej dodajo svoje stalne poslovne partnerje oziroma vse poslovne subjekte, s katerimi sodelujejo. Čeprav jih poznate, je dobro, da jih spremljate, saj lahko tudi oni naletijo na neplačnika ipd., kar bi lahko posledično vplivalo na vaše poslovanje (likvidnost, bonitetno oceno …).

Ne rabite jih dnevno preverjati, ker to delamo mi, vi pa reagirate, ko ste obveščeni o spremembi. To je lahko: blokada na TRR, sprememba bonitetne ocene, stečaj, tožba. Poleg tega, da vas obveščamo o raznih finančnih spremembah, o katerih morate biti vedno pravočasno obveščeni, da lahko zavarujete poslovanje (recimo izdate predračun), Lista za sledenje spremlja tudi vse registracijske in ostale spremembe. Tako boste vedno vedeli, če je v podjetju prišlo do spremembe odgovornih oseb, sedeža podjetja ipd.

Followed list image

Bazo podatkov, ki so dostopni v finančnem informatorju CompanyWall business posodabljamo dnevno. Ker se zavedamo, da je sledenje vsem spremembam lahko zamudno, uporabnikom omogočamo, da si ustvarijo Listo za sledenje – seznam, na katerega dodajajo vsa podjetja, ki jih zanimajo oziroma o katerih želijo biti v vsakem trenutku obveščeni, če se v njih kaj zgodi.

Obvestila o spremembah na vaš e-mail pošljemo po vsaki posodobitvi podatkov, če je na podjetju, ki mu sledite, prišlo do spremembe.

Svojo poslovno strategijo lahko izboljšate s pomočjo funkcije Kdo me je iskal. Uporaba te vam omogoča, da preverite, kateri vaši konkurenti, poslovni partnerji ali stranke so preverili vaše podjetje.

Na seznamu Kdo me je iskal boste videli vsa v finančni informator prijavljena podjetja, ki so pregledala podatke o vašem poslovanju in čas njihovega ogleda. Prav tako lahko spremljate tudi število ogledov vašega podjetja s strani neprijavljenih uporabnikov portala.

Zakaj je dobro, da imate te informacije?
Ker je to odličen način, da najdete priložnost za morebitno poslovno sodelovanje oziroma, da vidite, kateri poslovni subjekti in iz katere dejavnosti se zanimajo za vas. Na podlagi teh podatkov lahko enostavno izberete ustrezno poslovno strategijo v prihodnosti.

Na seznamu Kdo me je iskal so:

 • Anonimni subjekti: Lahko gre za fizične ali pravne osebe, ki niso registrirane v finančni informator CompanyWall business, vaše podjetje pa so našle neposredno na portalu ali preko spletnih brskalnikov. Anonimnim subjektom so na voljo samo osnovne informacije.

 • Registrirani uporabniki: Če so vas iskali registrirani uporabniki finančnega informatorja CompnayWall business boste na seznamu videli njihovo ime, davčno in matično številko ter datum oziroma čas iskanja. Uporabniki, ki so prijavljeni, imajo dostop do vseh informacij na portalu.

Ko izberete podjetje za pregled podatkov, imate že takoj v povzetku dostop do bonitetne ocene.

Bonitetna ocena omogoča hiter in zanesljiv vpogled oziroma oceno poslovnega zdravja podjetja. Z veliko mero zanesljivosti predvideva, koliko možnosti je, da bo podjetje tudi v prihodnosti poslovalo stabilno ali pa bo imelo težave z likvidnostjo.

Bonitetna ocena je ključna pri preverjanju poslovanja katerega koli podjetja, je pa tudi merilo, ali podjetje lahko pridobi certifikat bonitetne odličnosti – potrdilo o tem, da je zanesljiv, zaupanja vreden in korekten poslovni partner.

Bonitetna ocena CompanyWall business je izračunana na podlagi najpomembnejših finančnih podatkov, upošteva pa tudi nekatere druge kriterije poslovanja, da je kar najbolj točna oziroma jasna za interpretacijo. 

Registriranim uporabnikom je na voljo prevzem bonitetnih poročil v PDF formatu za vse poslovne subjekte.

Bonitetno poročilo vključuje poslovne podatke preteklih dveh let. Gre za osnovne informacije o podjetju, bonitetno oceno, razne finančne podatke in grafične analize le teh.

Svetujemo vam, da ga pridobite tudi za svoje podjetje, ker je v PDF formatu ga enostavno posredujte po emailu, naložite na USB, natisnite in priložite, ko je to potrebno. 

Naložite lahko tudi bonitetno poročilo v angleškem jeziku. Postopek prevzema poročila in format sta popolnoma enaka, priložite pa ga vedno, ko poslujete s tujino. 

Finančni informator CompanyWall business dnevno spremlja stečaje in javne dražbe.

Za stečajne postopke in dražbe so registriranim podjetjem na voljo vsi najpomembnejši podatki, s katerim strankam omogočimo, da pravočasno prepoznajo poslovna tveganja oz. zavarujejo svoje terjatve ali pa povečujejo svoje premoženje na račun ugodnejših nakupov premičnin in nepremičnin na dražbah.

DRAŽBE
Na CompanyWall business so vse javne dražbe, ki potekajo v Sloveniji, ne glede na predmet dražbe.

To so lahko nepremičnine, vrednosti papirji, blagovne znamke, poslovni deleži, razne premičnine (vozila, stroji, umetnine, bela tehnika ...), ki jih lahko dobite po ugodnejših cenah od tržnih vrednosti. 

STEČAJI
Na seznamu stečajev lahko vsak dan preverite, kateri poslovni subjekti so v stečaju in kaj se v njihovem stečajnem postopku dogaja. Naložite lahko tudi PDF dokumente, če so na voljo, z vsebino procesnega dejanja. 

Spremljanje stečajev je zelo pomembno, saj gre za plačilno nesposobna podjetja in lahko sodelovanje z njimi predstavlja poslovno tveganje za vas. 

 

Finančni informator CompanyWall business vsebuje osnovne poslovne podatke o vseh podjetjih, ki so registrirana v Sloveniji. Podatki se redno posodabljajo iz AJPESA na podlagi odločbe.

Ti podatki so dosegljivi tudi za neregistrirane uporabnike in obsegajo:

 • Kratek in dolg naziv poslovnega subjekta
 • Naslov
 • Kontakte
 • Datum vpisa v register in registracijski organ
 • Aktivnost enote
 • Dejavnost podjetja 
 • Seznam poslovnih enot
 • Velikost podjetja 
 • Število zaposlenih 
 • Zavezanec za DDV

S pomočjo objavljenih podatkov lahko uporabniki finančnega informatorja hitro in enostavno najdejo želene informacije o podjetjih, ki jih zanimajo, in tem sklenejo uspešnejša in varnejša poslovna sodelovanja.

Poleg osnovnih informacij o poslovnih subjektih finančni informator CompanyWall business svojim strankam zagotavlja tudi podrobnejši vpogled v finančne podatke oziroma računovodske izkaze, ki jih pridobi od AJPES-a na podlagi odločbe.


Glavni finančni podatki, na podlagi katerih lahko ocenite verjetnost tveganega poslovnega sodelovanja z nekim poslovnim subjektom oz. preverite, kako posluje konkurenca so:

 • BILANCA STANJA
 • IZKAZ POSLOVNEGA IZIDA
 • KAZALNIKI

Če želite še bolj poglobljeno analizirati poslovanje izbranega poslovnega subjekta, pa nikakor ne smete spregledati niti vseh podatkov o transakcijskih računih.

Vidite lahko, kje ima podjetje odprt račun, zgodovino zaprtih računov, kakor tudi morebitne blokade na TRR. Spremljate lahko trajanje trenutnih blokad na računih in pregledate celotno njihovo zgodovino, da vidite, kdaj je podjetje imelo težave. 

Dodatno so vam na voljo tudi zavihki DAVČNE OAZE, SODNI POSTOPKI in JAVNA NAROČILA, kjer lahko poiščite še številne informacije o finančnem poslovanju podjetja, ki vam bodo pomagale, da lažje ocenite tveganost poslovnega sodelovanja.

Pregledovanje poslovnih subjektov je maksimalno optimizirano z možnostjo naprednega iskanja po najpomembnejših kriterijih. To je pomembno, ker prihranite ogromno časa pri iskanju oziroma primerjavi podjetij, ki poslujejo podobno, oz. po istih iskalnih kriterijih.

Podjetja lahko na primer iščete po višini prihodkov, dejavnosti, bonitetni oceni, vrsti pravne osebe, številu zaposlenih. Med iskalnimi kriteriji lahko izberete samo podjetja brez blokad na računih, iščete lahko tudi po letu ustanovitve.

Na podlagi vseh teh parametrov boste najhitreje našli podatke o podjetjih, ki jih iščete, naj gre za bodoče poslovne partnerje, ugodnejše dobavitelje ali zanesljivejše kupce. Naredite lahko tudi primerjavo poslovanja vse vaše konkurence, enostavno jo boste našli če boste v zavihkih na desni pri izbranem podjetju kliknili na KONKURENČNA PODJETJA. 

Tu vidite najbolj in najmanj uspešna podjetja v dejavnosti, na dnu strani pa tudi popolnoma vsa podjetja, ki so registrirana v isti dejavnosti. 

Izbrane rezultate iskanja lahko izvozite v Excelovo tabelo in jih shranite na računalnik, če nameravata podjetja bolj redno spremljati, pa jih dodajte na Listo za sledenje, kjer bodo vsi na enem mestu in boste o vseh spremembah v njih tudi obveščeni po e-pošti.

item 10
item 11
item 12
item 13

Pogosta vprašanja

Registriral/-a sem se, ampak se ne morem prijaviti v portal. Kaj naj naredim?

Registracijo oziroma dostop mora potrditi administrator.

Ko prejmemo vašo registracijo, vas bomo kontaktirali v roku 24 ur in vam poslali veljavno uporabniško ime in geslo.

Če ste ob registraciji izbrali paket Basic ali Simple, se boste lahko v portal vpisali takoj, ko storitev poravnate preko PayPala-a.

Kje dobite podatke in ali so točni in ažurni?
Vsi podatki so pridobljeni iz AJPESA-a na podlagi odločbe ter ostalih javno dostopnih registrov. Vse spremembe redno spremljamo in dnevno posodabljamo pridobljene informacije, tako da so podatki ažurni.
Kako dodam podjetje na Listo za sledenje?

Listo za sledenje najdete na začetku domače strani finančnega informatorja CompanyWall business. Do nje enostavno iz katere koli strani finančnega informatorja pridete tudi, če kliknete na zadnjo ikono seznama, desno od iskalnika na vrhu strani.

Če seznama še niste ustvarili, je Lista za sledenje prazna. Kliknite na USTVARI NOV SEZNAM oziroma v iskalno polje vpišite podjetja, ki jim želite sledite. V rezultatih iskanja desno od imena iskanega podjetja kliknite na zeleno kljukico oz. SLEDI.

Podjetje se takoj pojavi na seznamu za sledenje. Če ga želite odstraniti, pojdite na Listo za sledenje in kliknite ODSTRANI IZ SEZNAMA. Kater koli podjetje lahko kadar koli dodate ali odstranite iz seznama tudi desno zgoraj v povzetku posameznega podjetja. 

Koliko podjetij lahko dodam na Listo za sledenje?

Za razliko od konkurenčnih orodij vam finančni informator CompanyWall business omogoča, da lahko BREZ DOPLAČIL spremljate NEOMEJENO ŠTEVILO podjetij.

Ali lahko podatke iz CompanyWall business uporabim v svojem CRM programu?

V rezultatih iskanja lahko izberete IZVOZ V EXCEL. Odvisno od tega, katera podjetja želite izvoziti za uporabo v svojem sistemu, dodajte filtre, ki so na voljo.

Podatke iz Excelove preglednice lahko uporabite v različnih sistemih.

Zakaj je finančni informator CompanyWall business boljši od konkurenčnih orodij?

Kljub temu da je podatke na trgu relativno enostavno dobiti, je naša prednost ta, da so v finančnem informatorju kategorizirani in zato bolj pregledni, uporabniška izkušnja pa posledično kar najbolj enostavna in omogoča izjemno hitro iskanje informacij. Vse informacije so točne in redno posodobljene ter so zbrane na enem mestu, tako da ne potrebujete različnih baz, pač pa zgolj en dostop do finančnega informatorja CompanyWall business.

Za razliko od konkurenčne ponudbe v finančnem informatorju CompanyWall business BREZ DOPLAČIL omogočamo uporabo naprednih orodij, ki jih redno nadgrajujemo. Brez doplačila tako ob registraciji dobite možnost uporabe Liste za sledenje (na katero lahko dodate neomejeno število podjetij), funkcije Kdo me je iskal, dostop do seznama dražb premičnin in nepremičnin in še mnogo več.

Z eno registracijo lahko finančni informator CompanyWall business uporablja več uporabnikov hkrati iz različnih naprav.

Naročeni dostop do portala se tudi ne podaljšuje avtomatsko, pač pa vas pred prenehanjem dostopa o tem obvestimo in na vašo željo podaljšamo trajanje dostopa. 

Kako lahko pridobim certifikat bonitetne odličnosti?

Certifikat bonitetne odličnosti lahko pridobijo vsa podjetja, ki so v bonitetnem razredu A. 
Če imate oceno A+, AA+ ali AAA , ste upravičeni do prejema certifikata bonitetne odličnosti.

V finančnem informatorju CompanyWall business lahko enostavno preverite svojo bonitetno oceno in se odločite za naročilo certifikata.

Več informacij poiščite v zavihkih CERTIFIKAT BONITETNE ODLIČNOSTI in OCENA BONITETNE ODLIČNOSTI.

Kako spremenim uporabniško ime in geslo?

Prijavite se z obstoječim uporabniškim imenom in geslom. Nato kliknite na ikono uporabnika in izberite UPRAVLJANJE RAČUNA.

Za spremembo e-maila v desnem oknu (Upravljanje računa) ob trenutnem e-mailu/up. imenu kliknite SPREMEMBA in vpišite ter shranite spremembe.

Če želite zamenjati geslo, pod uporabniškim imenom v polje NOVO GESLO vpišite izbrano geslo in kliknite SHRANI SPREMEMBE.

Čeprav sem vpisal/-a uporabniško ime in geslo, se ne morem prijaviti. Kaj naj naredim?

Če ste prepričani, da ste vnesli pravilno uporabniško ime in geslo ter se še vedno ne morete prijaviti v finančni informator CompanyWall business, preverite ali ste na pravi strani. V zgornjem desnem kotu poleg ikone za prijavo izberite državo (Slovenija, Hrvaška, Srbija), za katero imate urejen dostop.

Kako je možno, da ima podjetje dobro bonitetno oceno, če ima blokade na TRR?

V primeru, da preverjate podjetje, ki ima trenutno blokade na TRR, a ima še vedno dobro bonitetno oceno, ta bonitetna ocena velja za pretekla obdobja.

Pod vsako bonitetno oceno je označeno, za katero leto bonitetna ocena velja.

Kateri podatki so mi na voljo?

Neregistriranim uporabnikom so brezplačno na voljo osnovni podatki o vseh poslovnih subjektih, ki so registrirani v Sloveniji. Gre za naziv podjetja, naslov, kontaktne podatke, davčno in matično številko, dejavnost, velikost enote, reg. organ in datum vpisa v register.

Registriranim uporabnikom je na voljo popoln dostop do vseh podatkov, ki so objavljeni v finančnim informatorju, vključno z uporabo različnih funkcionalnosti.
Če ste prijavljeni v finančni informator, lahko za vsa podjetja, ki vas zanimajo, preverite aktualne in pretekle bonitetne ocene, letna poročila, bančne račune in blokade, javna naročila, sodne postopke, morebitno poslovanje v davčnih oazah.
Na voljo so vam tudi informacije o aktualnih javnih dražbah, zadnjih stečajih ...

Kaj mi omogoča DEMO dostop?

Z DEMO dostopom lahko preizkusite vse funkcionalnosti, ki jih finančni informator ponuja in za katera koli podjetja preverite, vse podatke, ki so na voljo. 

Tridnevni DEMO dostop vam uredimo BREZPLAČNO.

 

Kontaktirajte nas vsak delovnik med 8. in 16. uro na:

01 320 92 92, 070 574 654
ali
info@companywall.si

in pomagali vam bomo urediti demo dostop. 

KONTAKTIRAJTE NAS

Bonitetna ocena CompanyWall

Bonitetna ocena

Nabor standardiziranih podatkov, ki vključuje celotno poslovanje subjekta

Finančni informator bonitetne hiše CompanyWall

Finančni informator

Vpogled v popolne finančne podatke podjetja, na podlagi katerih ločite zanesljive od nezanesljivih partnerjev

Bonitetno poročilo CompanyWall

Bonitetno poročilo

Enostaven in natančen vpogled v najpomembnejše podatke o poslovanju podjetja

Certifikat bonitetne odličnosti CompanyWall business

Certifikat bonitetne odličnosti

Potrdilo bonitetne hiše CompanyWall o uspešnoti podjetja in njegovem varnem poslovanju