Ustanovljeno

Certifikat bonitetne odličnosti

Vsako podjetje, ki na podlagi zanesljivega, stabilnega in uspešnega poslovanja pridobi eno od najboljših bonitetnih ocen, se lahko pohvali tudi s certifikatom bonitetne odličnosti.


Certifikat bonitetne odličnosti bo obstoječim ali bodočim poslovnim partnerjem, dobaviteljem, sodelavcem vlil še večje zaupanje v vas. In tako je tudi prav, saj ste si veljavo v poslovnem svetu pridobili z dobrim, poštenim in zanesljivim delom.


V tujini je imeti certifikat bonitetne odličnosti že stalna praksa, pozitivne izkušnje pa ima tudi vse več slovenskih podjetij, ki danes suvereno zasledujejo svoje nove in višje poslovne cilje.


Certifikat bonitetne odličnosti je dokument, s katerim izkazujete svojo odlično bonitetno oceno in vam bo pomagal pri pridobivanju novih strank in poslov ter vas tudi v prihodnje motiviral, da ostajate nad konkurenco in iščete nove, boljše poslovne priložnosti.

 


 

Kaj je certifikat bonitetne odličnosti in kdo ga lahko pridobi?


Certifikat bonitetne odličnosti temelji na izračunu bonitetne ocene, ki jo bonitetna hiša Companywall izračuna s pomočjo uradnih, zanesljivih, točnih in preverjenih podatkov, pridobljenih s strani Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve (AJPES).


Gre za uradni dokument podjetja Companywall d.o.o., ki ga le-ta izda le najboljšim slovenskim podjetjem v fizični in ali elektronski obliki ter potrjuje vašo konkurenčnost, kredibilnost ter odlično poslovanje.


Certifikat bonitetne odličnosti, lahko prejme vsak poslovni subjekt oziroma podjetje registrirano v Sloveniji, ki je ponosni lastnik bonitetne ocene AAA, AA+ ali A+.

 

Oceno izračunajo finančni analitiki na podlagi kazalnikov ob predaji letnega poročila (statična ocena) in glede na spreminjajoče se dejavnike (dinamična ocena), kot so blokade, dolgovi, sodni postopki in podobno.


Pri tem bonitetna hiša Companywall finančno sposobnost podjetij vrednoti s petimi bonitetnimi kategorijami od A do C, ki predstavljajo mednarodno uveljavljen zapis ocenjevanja, kar pomeni, da vam certifikat bonitetne odličnosti ne bo zanesljivo služil le v Sloveniji, pač pa tudi ko boste želeli poslovati v tujini.

Kje certifikat bonitetne odličnosti pokazati?

V fizični obliki pridobljen certifikat bonitetne odličnosti dobite pripravljenega, da ga takoj obesite na vidno mesto v pisarni ali poslovalnici. Diskretno bo vaše stranke, obiskovalce in partnerje prepričal, zakaj sodelujejo z vami!


Certifikat bonitetne odličnosti v elektronski obliki pa enostavno namestite na:

  • spletno stran
  • izdane predračune, račune in podobne dokumente
  • v podpis elektronskega sporočila

Ponosni imetniki certifikata bonitetne odličnosti, z vami z veseljem delijo svoje pozitivne izkušnje, preberite, kaj pravijo:


SHADIGLOBAL d.o.o.


SHADIGLOBAL d.o.o.


ODAKO d.o.o.


ODAKO d.o.o.


VILKOGRAD, d.o.o.


VILKOGRAD, d.o.o.


KAMPO d.o.o.


KAMPO d.o.o.


PROM-TECH d.o.o.


PROM-TECH d.o.o.


KT TRŠINAR SANDI TRŠINAR S.P.


KT TRŠINAR SANDI TRŠINAR S.P.


METANET d.o.o.


METANET d.o.o.


FLORA SPORT d.o.o.


FLORA SPORT d.o.o.


PRIMA - PLUS d.o.o.


PRIMA - PLUS d.o.o.


MARIA MIA GRILLC s.p.


Maria Mia Grillc s.p.


SENATOR d.o.o.


SENATOR d.o.o.


FUŽINAR d.o.o.


FUŽINAR d.o.o.


GASILSKA VOZILA PUŠNIK, d.o.o


GASILSKA VOZILA PUŠNIK, d.o.o


STUDIO RITEM, ŠOLA PLESA, d.o.o.


STUDIO RITEM, ŠOLA PLESA, d.o.o.


KRAGOR, d.o.o.


KRAGOR, d.o.o.


EKO MARC d.o.o.


EKO MARC d.o.o.


ADOOR d.o.o.


ADOOR d.o.o.


Z višjo bonitetno oceno dosežete večji ugled v poslovnem svetu in certifikat bonitetne odličnosti, ki ga objavite oziroma postavite na vidno mesto, je odlično orodje za to.

Naj certifikat bonitetne odličnosti govori sam zase!