Ustanovljeno

CompanyWall business

Podjetje CompanyWall d.o.o. je z večletnimi izkušnjami v izboljševanju poslovanja med podjetji na štirih različnih trgih v Evropi ponudilo vsem podjetjem novo storitev CompanyWall business.

CompanyWall d.o.o. je pionir mreženja in vzpostavljanja povezav med podjetji tako domačimi kot tudi tujimi. Po večletnih izkušnjah, ki smo si jih nabrali na tem področju, smo v podjetju točno vedeli kaj je treba ponuditi domačim podjetjem, da bi zagotovili kar se da transparentno in varno poslovanje.

Vizija CompanyWall business je omogočiti vpogled v podatke podjetij, poslovnih partnerjih ter dostaviti končni izračun bonitetne ocene po konkurenčni ceni, brez omejevanja uporabe. V podjetju se zavedamo, da s povečanjem transparentnosti poslovanja lahko pripomoremo k večji rasti domačega gospodarstva ter mu omogočimo varnejše poslovanje. Informacije so v današnjih časih zelo pomemben faktor pri odločanju ali bo vaše podjetje uspešno ali ne. Zatorej mislimo, da morajo biti vsakomur dostopne.

Sam portal obsega vse finančne podatke, informacije o dražbah, stečajih ter novonastalih podjetjih. Vse to pa vam je predstavljeno na prijazen in pregleden način, saj smo prepričani, da je enostaven pregled informacij ključnega pomena.

Uporabniška izkušnja nam veliko pomeni, zato v podjetju CompanyWall d.o.o. upamo, da bomo s finančnim asistentom CompanyWall business skupaj rastli, ga razvijali ter skupaj pripomogli k izboljšanju poslovanja na domačem trgu.

Vir vseh podatkov je "AJPES"

 

CompanyWall d.o.o.

Kuzmičeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 320 92 92, 070 574 654

Email: info@companywall.si

Davčna številka: SI 55591175

Matična številka: 6356087000

TRR: SI56 3400 0101 5850 809 (Sparkasse d.d.)

Družba je vpisana v sodnem registru Okrožnega sodišča v Ljubljani, Srg 2013/20669 z osnovnim kapitalom 7.500 EUR.