Ustanovljeno

logo cw


CompanyWall d.o.o. je priznana bonitetna hiša, ustanovljena leta 2013 s ciljem, da pomaga poslovnim subjektom izboljševati svoje poslovanje, olajša iskanje in povezovanje strank, ter da omogoči preverjanje poslovanja podjetij, njihove likvidnosti in povečevanje poslovne učinkovitosti s pomočjo analiz finančnih podatkov in različnih gospodarskih dejavnikov. Naše dolgoletne izkušnje v izboljševanju poslovnih procesov vsakodnevno bogatimo z uspešno prisotnostjo na štirih evropskih trgih.

Poslanstvo podjetja CompanyWall je z uporabo sodobnih metod in orodij pomagati strankam povečati intelektualni kapital, poslovno uspešnost, donosnost in produktivnost poslovanja.

S ponudbo edinstvenih storitev, ki so prilagojene posameznim zahtevam, kakovostne, dostopne in zanesljive, gradimo varnost in zaupanje ter ohranjamo dolgoročne poslovne odnose s strankami. Skrbimo za vse uporabnike naših storitev, sodelavce in partnerje in jih spoštujemo.

Poskušamo zadovoljiti njihove potrebe, ker na ta način vsi postanemo uspešnejši. Sprejemamo osebno odgovornost in se trudimo, da bomo vedno drugačni, boljši in usmerjeni v razvoj in napredek.  Smo zvesti, pošteni in neposredni za naše stranke in partnerje. 


Companywall je pionir v mreženju in vzpostavljanju poslovnih povezav med domačimi in tujimi podjetji. Spreminjamo poslovne namene v poslovne rezultate.

Zavedamo se neprecenljive vrednosti objektivnih, preverjenih poslovnih informacij, ki poslovnim subjektom omogočajo, da sledijo sedanjim lokalnim in globalnim dogodkom ter trendom v sodobnem poslovanju.

Po dolgoletnih izkušnjah natančno vemo, kaj potrebuje sodobno podjetje, če želi zagotoviti transparentno in varno poslovanje. 


Vizija CompanyWall-a je (p)ostati aktiven partner pri izboljševanju poslovanja v Sloveniji in sinonim za podjetje, ki nenehno zvišuje standarde na področju poslovanja, trgovine in naložb. Želimo si biti podjetje, ki ne samo uvaja nove poslovne trende, pač pa jih tudi predvideva in ustvarja.

CompanyWall prisluhne potrebam današnjega časa in vam omogoča, da pregledujete podatke o svojih strankah, pridruženih podjetjih in poslovnih partnerjih s predložitvijo bonitete ocene po konkurenčni ceni brez omejitve uporabe. 


CompanyWall storitve

Dostop do finančnega informatorja CompanyWall Business omogoča obogatitev vaših poslovnih podatkov tako, da sledite poslovanju in poslovnim dejavnostim vseh podjetij, s katerimi delate ali s katerimi bi se radi povezali in sodelovali. Naša naloga je, da vam pomagamo pri izbiri s točnimi in preverjenimi informacijami o zanesljivosti prihodnjega sodelovanja. Na preprost, pregleden in zanesljiv način vam nudimo vpogled v obdelane finančne podatke vseh poslovnih subjektov, ki delujejo na slovenskem trgu. Na voljo so podatki o bonitetnih ocenah, sodnih postopkih, poslovnem okolju in stabilnosti.

V nasprotju s ponudbo konkurentov se naša storitev ne podaljšuje avtomatično in tehnična podpora je popolnoma brezplačna. Dostop lahko uporabljajo 3 uporabniki hkrati, lista za sledenje pa se samodejno posodablja tedensko. Brez doplačila vam je na voljo aktualen seznam dražb nepremičnin in premičnin, ažurno posodobljen seznam stečajev, informacije o javnih obravnavah in druge pomembne informacije glede vaše interesne skupine podjetij, ki jo oblikujete sami. Kadarkoli lahko s preprosto prijavo v finančni informator preverite tudi, katera podjetja so pregledovala podatke o vašem poslovanju. Vse informacije so predstavljene na preprost in pregleden način ter predstavljajo neprecenljivo znanje za hitro odločanje z minimalnim tveganjem.

 


Certifikat bonitetne odličnosti je priznanje, ki ga bonitetna hiša CompanWwall podeli podjetjem, ki izpolnjujejo stroga ekonomska in finančna merila. Le na podlagi bonitetne ocene, ki je izračunana na podlagi posebne metodologije in analize računovodskih izkazov ter številnih drugih dejavnikov, lahko dobite priznanje, ki dokazuje vaš konkurenčen položaj na trgu. Ocenjevanje kreditne sposobnosti opravi skupina ekonomskih strokovnjakov na podlagi uradnih podatkov o bonitetni oceni, analizi denarnih tokov ter analizi stanja in gibanja prihodkov in strukture sredstev, kapitala ter drugih finančnih in gospodarskih dejavnikov, ki so na voljo naši bonitetni družbi na podlagi ekskluzivnega sodelovanja družbe CompanyWall z Agencijo RS za javnopravne evidence in storitve (AJPES).

Podjetja, ki pridobijo certifikat bonitetne odličnosti povečujejo svojo verodostojnost na trgu in dokazujejo dolgoletno sistematično in kakovostno delo. Pridobijo tudi zanesljivo prednost pred konkurenco, saj so večkrat izbrana za sodelovanje. Hkrati certifikat bonitetne odličnosti strankam in partnerjem potrjuje varnost poslovanja s finančnega oziroma ekonomskega vidika.

Zavedamo se, da transparentnost poslovanja pospešuje napredek gospodarstva v državi in povečuje varnejše poslovanje oziroma zmanjševanje poslovnih tveganj na minimum. Zanesljive informacije so danes eden najpomembnejših dejavnikov uspešnega poslovanja, zato je naša naloga, da dostop do njih zagotovimo čim večjemu številu naših strank.

 

Izkušnje in nasveti naših uporabnikov so za nas zelo pomembni. V CompanyWall verjamemo v našo skupno prihodnost, v kateri se bomo skupaj s finančnim informatorjem Companywall Business razvijali in potrdili svojo vlogo pri izboljšanju poslovne in naložbene strategije na domačem trgu.


Companywall d.o.o.

Kuzmičeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Telefon: 01 320 92 92, 070 574 654

Email: info@companywall.si

Davčna številka: SI 55591175

Matična številka: 6356087000

TRR: SI56 3400 0101 5850 809 (Sparkasse d.d.)