ŽUPNIJA ODRANCI
Opis podjetja
Verska skupnost in podobne verske organizacije ŽUPNIJA ODRANCI registrirana je na naslovu Trg Lojzeta Kozarja 1, 9233, Odranci, Slovenija in deluje od leta 06.12.2001.. Kontaktni telefon je 025701181. Trenutni direktor podjetja je Kozar Alojz, zastopnik.
Lastnik podjetja je USTANOVITELJ NI VPISAN, glavna dejavnost podjetja pa je registrirana pod šifro 94.910 - Dejavnost verskih organizacij. Podjetje se uvršča v kategorijo ni podatka o velikosti podjetij.
Na današnji dan podjetje NI blokirani
Poglobljena bonitetna ocena 2025
/
Brez ocene
POVZETEK POSLOVANJA
- Transakcijski računi
- Ni v blokadi
- Davčni dolgovi
- Ni davčni dolžnik
- Predlagatelj REK obrazcev
- Subjekt je redni predlagatelj REK obrazcev
- Ponudnik javnih naročil
- Subjekt ni ponudnik javnih naročil
- Naročnik javnih naročil
- Subjekt ni naročnik javnih naročil
- Davčne oaze in sumljive transakcije
- Subjekt ne posluje v tveganih državah
- Insolvenčni postopki
- Subjekt ni v insolvenčnih postopkih
- Zavezanec za DDV
- Subjekt ni zavezanec za DDV
Računi in blokade
Številka TRR
IBAN SI56048810003437132Datum odprtja računa
08.03.2018.Datum zaprtja
-Banka
OTP d.d.Status bančnega računa
AktivenŠtevilka TRR
IBAN SI56023480262985227Datum odprtja računa
15.02.2019.Datum zaprtja
-Banka
NLB d.d.Status bančnega računa
AktivenŠtevilka TRR
Datum odprtja računa
05.12.2003.Datum zaprtja
30.06.2017.Banka
RAIFFEISEN BANKA D.D.Status bančnega računa
ZaprtŠtevilka TRR
Datum odprtja računa
17.11.2003.Datum zaprtja
-Banka
NLB d.d.Status bančnega računa
ZaprtNEPREMIČNINE, KI JIH IMA V LASTI POSLOVNI SUBJEKT
| Parcela/ID dela stavbe | Katastrska občina | Dejanska raba / Namenska raba |
|---|---|---|
| Parcela 871 | 137 | stanovanjske površine |
| ID stavbe 4 | 137 | klet |
| ID stavbe 5 | 137 | klet |
| Parcela 877 | 137 | osrednja območja centralnih dejavnosti |
| Parcela 869 | 137 | stanovanjske površine |
| ID stavbe 2 | 137 | bivalna enota |
| ID stavbe 3 | 137 | skupni komunikacijski prostor |
| Parcela 875/1 | 137 | stanovanjske površine |
